Urip warna-warni

Layanan Kita

Prototyping and Manufacturing with In-House Project Management

Yu Xin Wright nyedhiyakake kabeh layanan prototipe lan manufaktur. Saben tahapan proses rampung ing sangisore atap sing padha. Insinyur kami siyap ngrewangi desain, pilihan material, lan gambar CAD sampeyan. Kabeh departemen produksi disambungake kanggo komunikasi, keamanan, lan efisiensi sing luwih apik. Ora preduli ukuran proyek, saben pelanggan duwe bobot layanan lengkap ing mburine.

pt2-w900
CNC-1

Layanan Mesin CNC

Kanggo tetep dadi kepala kemampuan manufaktur CNC, kita nggunakake mesin paling canggih sing dilengkapi piranti lunak pendukung paling anyar. Insinyur kita tetep dadi prioritas utama ing tren lan pangembangan industri, nyebabake kemampuan manufaktur sing ora ana tandhingane. Nggunakake koleksi mesin CNC 3, 4, lan 5 sumbu, kita bisa nglayani macem-macem aplikasi kanthi nggunakake macem-macem logam, paduan, lan plastik. Duwe bagean logam sing wis akurat lan wis rampung nganti 2-5 dina.

Layanan Cetak 3D

Pencetakan 3D minangka pangembangan paling anyar kanggo nggawe prototipe. Nggunakake pencetakan SLA lan SLS, Yu Xin Wright Tech bisa ngasilake representasi desain sing akurat, miniatur, kanthi fungsine mung 24-48 jam! Porotipe 3D iku cocog kanggo nemtokake fungsi produk, nerangake konsep, utawa menehi kesan marang investor.

laser3dprinting
cut-sheet-metal

Metal Sheet

Logam lembaran kuat, alus, lan populer banget. Logam lembar tahan kanggo korosi lan panas. Multiple logam kalebu timah, stainless steel, nikel, tembaga, lan aluminium bisa digunakake ing pabrikan logam sheet. Sheet metal ngidini desain lan produksi bentuk lan desain sing kompleks, nempatake bagean sing digawe karo sheet metal ing industri canggih ing saindenging jagad.

Cetakan Injeksi

Gawe ewonan komponen plastik sing padha lan kompleks kanthi cepet kanthi layanan cetakan injeksi plastik dening Yu Xin Wright. Bahan-bahan sing digawe nganggo plastik kanthi kimia, biologis, lan tahan lingkungan dadi migunani ing industri. Cetakan injeksi plastik bisa digunakake kanthi macem-macem plastik, sing saben bisa rampung kanggo macem-macem efek ing omah. Kita bisa nggawe alat prototipe aluminium kompleks sajrone 5-7 dina. Piranti produksi bisa diproduksi sajrone 2-4 minggu nggunakake baja P20.

injection-mold-w600
dicast-w600

Die Casting

Cast casting nggawe bahan logam dadi bentuk sing cocog karo spesifikasi sampeyan. Mati digawe ing fasilitas CNC kita, banjur digunakake kanggo nggawe cor logam sing padha. Kondhang digawe adhem lan diperiksa, lan akeh layanan ngrampungake bisa ditrapake kanggo keperluan utilitas lan kosmetik. Kita bisa ngasilake alat Die Casted mung 2-4 minggu nggunakake baja H13. Uga nawakake: Pengujian Bocor, Impregnation, Anodizing, Coating Powder, Sisipan, mesin sekunder, lan reresik.

Moulding Karet Silikon

Barang-barang sing digawe nggunakake karet silikon tahan karat, bahan kimia, ora kena pengaruh listrik, lan awet ing kahanan ekstrem. Nyatane, Karet Silikon Cair (LSR) pancen dikarepake amarga nggunakake meh ing kabeh industri ing saindenging jagad. LSR kasedhiya kanthi pirang-pirang warna, bisa digunakake ing cetakan 3D, lan bisa digunakake ing cetakan injeksi kanggo nggawe ewonan unit.

silicone-rubbersmall
finishing-w600

Layanan Pungkasan

Kita duwe departemen ngrampungake ing omah sing bisa ngetrapake pirang-pirang lapisan lan finish ing proyek sing wis rampung. Layanan pungkasan nawakake visibilitas lan daya tahan sing luwih dhuwur kanggo prototipe, manufaktur batch cilik, lan produksi volume sithik. Kanggo pencocokan warna tartamtu, kita nggunakake sistem pencocokan warna Pantone kanggo akurasi ekstrem lan konektivitas mulus.