Urip warna-warni

Salah sawijining pabrikan prototyping paling cepet ing China. Layanan Prototyping Cepet OEM Paling Apik kanggo R&D. 

YuxinWright darmabakti kanggo R&D lan produksi prototipe industri, lan terus-terusan ngetrapake teknologi canggih lan inovasi kanggo panjaluk pelanggan industri. Perusahaan kita minangka salah sawijining pabrikan prototipe industri paling dhuwur ing China lan duwe daya saing sing kuat ing pasar jaban rangkah. Kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh ing bidang riset teknologi pangolahan high -precision kanggo bahan rekayasa industri khusus. Kita nyedhiyakake solusi layanan sing paling dioptimalake kanggo klien mewah kalebu layanan prototipe lan pirang-pirang produksi cepet. Aplikasi kalebu bagean Auto, drone UAV, elektronik konsumen, Piranti komunikasi, bagean penerbangan Sipil, peralatan khusus, instrumen Medis , Alat listrik, peralatan energi Anyar, industri Otomasi lsp.

wert

Kun shan Yuxin Wright Industrial Prototype Co., Ltd. nyedhiyakake layanan khususkanggo perusahaan industri domestik lan internasional. Perusahaan ing desain high_end lan manufaktur khusus duwepanjaluk prototipe sing beda-beda lan bagean batch cilik kanthi multi_spec. Miturut proses desain lan tujuane, utawa urutan sing disesuaikan, panjaluk kaya iki karo fitur "multi_spec, jumlahe sethitik, kualitas dhuwur lan leadtime cendhak", Sing ditegesi"panjaluk diskrit sing dhuwur”. Kanggo dhawuhe kaya ngono, angel nyetel garis produksi kanthi cepet kanggo perusahaan produksi massal, lan uga angel kanggo memenuhi syarat kualitas kanggo pabrik tradisional.

Desain
%
Pangembangan
%
Strategi
%
sdv

Wiwit perusahaan didegake, kita fokusake desain lan produksi kanggo prototipe industri lan ngetrapake teknologi lan inovasi manufaktur canggih kanggo panjaluk sing dikarepake para pelaku biaya. Kunshan Yuxin Wright Industrial Prototype Co., Ltd. minangka Industri paling dhuwurpabrikan prototipekanthi daya saing internasional sing kuat. Kita wis nglumpukake pengalaman akeh ingteknologi dhuwur -precision kanthi lapangan riset bahan rekayasa industri khusus anyar, kanthi terus-terusan menehi solusi layanan sing paling dioptimalake kanggo prototipe lan produksi cepet saka panjaluk kumpulan cilik sing beda-beda kanggo para pelayan biaya tinggi saka produk 3C, aksesori mobil, aksesoris penerbangan sipil / peralatan khusus, instrumen medis, alat listrik, peralatan energi lan industri otomatisasi anyar.

Wiwit perusahaan diwiwiti, kita dadi saksi lan melu ing pengembangan industri produksi cepet. Kita nyumbang kanggo terus-terusan nggawe basis produksi cepet paling gedhe lan paling maju ing China, ndhukung "panjaluk diskriminasi tinggi" domestik lan jagad kanthi tepat waktu lan cepetkanthi 24 jam produksi tanpa gangguan sajrone taun. 

wf